Nieuwe Bruidsmode Brochure Collectie 2015

Voor het nieuwe jaar hebben we de nieuwe brochure al binnen. Wilt u de brochure bekijken? Kom dan naar onze winkel om hem op te halen, hij is geheels gratis! Tevens hebben konden we hier visitekaartjes drukken tegen een kleine meerprijs en hebben dat dus ook gelijk maar gedaan. Al het drukwerk is van uitstekende kwaliteit en we zijn ook ook zeer tevreden.

Nieuwe collectie bruidsmode 2015

De brochure hebben we dus al binnen. Helaas moeten we nog even wachten tot december voor we ook daadwerkelijk de nieuwe collectie bruidsmode binnen hebben. Dit komt omdat onze leverancier pas begint met de productie in october. Begin december komen dan al de eerste jurken binnen en rond half december hebben e de complete inventaris binnen.

Bruidsmode collectie 2014

De collectie bruidsjurken van dit jaar 2014 zullen we in ons assortiment houden tot maart 2015. Rond februari hebben we dan een laatste uitverkoop en daarna hebben we uitsluitend nog de collectie van het jaar 2015 in het assortiment van onze winkel en webshop. Wilt u dus een goedkope bruidjurk kopen? Kom dan in februari naar onze winkel of neem een kijkje in onze webshop. Ook kunt u zich abboneren op onze nieuwsbrief zodat u altijd op de hoogte blijft wanneer we weer uitverkoop hebben of wanneer de nieuwe collectie binnen is. Zo maakt u de grootste kans om de bruidsjurk van uw dromen te bemachtigen.

bruidsmode 2015

Dé bruidsjurk die u laat stralen, ook met een maatje meer

Iedere aanstaande bruid droomt van de perfecte bruidsjurk.
Voor de één is dit een witte prinsessenjurk, voor de ander een moderne bruidsjurk. Carichia is dé bruidsmodezaak met een prachtige collectie bruidsjurken, ook voor bruiden met een maatje meer. In ons ruime assortiment vindt u gegarandeerd uw droomjurk in de maten 36-62, voor iedere portemonnee.

Ook voor uw bruidsaccessoires

Wanneer u de perfecte bruidsjurk heeft gevonden kan Carichia u ook helpen met alle bijbehorende accessoires, zoals schoenen, lingerie en sieraden. Net als bij onze bruidsjurken zit er ook enorme diversiteit in onze bruidsaccessoires. Zo zorgen we ervoor dat alle onderdelen van uw bruidsgarderobe perfect op elkaar aansluiten.